Campingaz

 

EL Prado®


Plynové grily řady EL PRADO s novou technologií hořáků – CFT – Compact flame technology, což je nový patentovaný systém hořáků, kdy je spotřeba plynu o 50% menší než u grilů se srovnatelnou velikostí grilovací plochy. Velikost plamenu je maximálně 25 mm, proto je hořák umístěn těsně pod grilovacím roštem, čímž jsou minimalizovány tepelné ztráty. Hořáky nového trubkového profilu jsou umístěny pod celou grilovací plochou, tj. teplota grilování je všude optimální v rozmezí 250-300°C. Výrobek byl oceněný stříbrnou medailí ECO TROPHY jako ekologický výrobek (71% výrobku je opětovně recyklovatelný).
Výrobek je šetrný k životnímu prostředí díky o 50% menší spotřebě plynu při stejném výkonu.

 


 

 

RBS®


Grily RBS vděčí za své pojmenování ojedinělé technologii – umístění dvou keramických hořáků po bocích grilovací vany.Už žádný nepříjemný kouř ani šlehající plameny Vám nebudou komplikovat přípravu pokrmů .Patentovaný systém RBS totiž umožňuje nejen dosažení vydatné a rovnoměrné teploty po celé ploše grilovacího roštu, ale zároveň vylučuje vzplanutí odkapávajících tuků a šťáv.

 

 

 

Adelaide - kontaktni grily:

 

U kontaktních grilů je pro přenos tepla využíván zejména grilovací rošt, který se nahřeje na maximální teplotu a díky použitému materiálu (litina) výrobně akumuluje a předává teplo. Pod rošty těchto grilů jsou umístěny hořáky, jejíchž teplo je rovnoměrně rozptýleno pomocí speciálního kovového profilu po celé ploše, na které se griluje.

 

 

Lávové grily

 

Grilovat na lávě můžete téměř všechno, záleží jen na naší fantazii …. Lávový kámen je přírodní materiál pocházející z dnes již vyhaslých sopek, který velice rychle absorbuje teplo. Lávové kameny před grilováním rovnoměrně umístěte na spodní rošt nad plynový hořák, zapalte hořáky (pomocí piezozapalování při otevřeném víku), lávové kameny nahřejte na maximální výkon po dobu 10-15 minut (doba je závislá na okolní teplotě, v chladném počasí je nutné zahřívat déle). Základní podmínkou správného grilování je rychlé a prudké opečení povrchu jídla, aby se vytvořila chutná kůrčička uzavírající ve svém středu voňavé šťávy. Doba přípravy pokrmu je 5 – 20 minut podle druhu suroviny, kterou grilujeme. Je-li surovina předem marinovaná, grilovací čas bude kratší a výsledek lepší.

 


 

 

Provozovatel webu, Jan Čáslavka, se sídlem Vlčnov 14, Chrudim, 537 01, IČ: 88196160, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím