Bezchlorová chemie pro vířivky. NEBEZPEČÍ. Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Exkluzivní řada pro bezchlorové ošetření bazénové vody na bázi

aktivního kyslíku. Tato řada je šetrnější k lidské pokožce i organizmu zejména u dětí a osob s citlivou reakcí na chlor. Její použití je stejně tak snadné jako použití chlorových přípravků. Aktivuje dezinfekční a algicidní účinky kyslíkových tablet. V kombinaci s nimi působí příznivě na kvalitu vody a zároveň jako prevence proti tvorbě řas. Působení: Přípravek se používá vždy v kombinaci s přípravkem na oxidaci nečistot AQUAMAR Kyslíkové tablety! 


Provozovatel webu, Jan Čáslavka, se sídlem Vlčnov 14, Chrudim, 537 01, IČ: 88196160, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím