Přípravek slouží k zabránění růstu řas, které jsou schopny přivyknout si na chlor během několika dní. Je účinný proti řasám a plísním, v menší míře i proti bakteriím. Má preventivní i likvidační účinky, ničí většinu běžných řas vyskytujících se v bazénech, má bakteriostatické účinky proti některým patogenním bakteriálním kmenům a je slučitelný s chlorovými i bezchlorovými přípravky používanými k dezinfekci vody.



Spory řas jsou do bazénu neustále přenášeny prostřednictvím prachu, větru a deště. Rychle se vyvíjejí působením slunečního světla a teplé vody. V okamžiku, kdy jsou řasy již viditelné, vyvinuly se jich miliony v každém litru vody. Dno a stěny bazénu jsou pak kluzké, mazlavé a voda páchne.



S přípravkem Marimex STOP řasám všem těmto nepříjemným přírodním jevům dáte sbohem.



Pro jaký bazén je produkt vhodný

Nadzemní bazény

Zapuštěné bazény

Vířivky

Určeno pro bazény se slanou i sladkou vodu



Dávkování:

počáteční dávka: 30 ml na 1 m3 (1 000 l) vody (používá se po prvním naplnění bazénu)

udržovací dávka: 10 ml na 1 m3 (1 000 l) vody (aplikuje se jedenkrát za 5 - 8 dní)

přípravek se dávkuje do bazénu při zapnutém filtračním zařízení

1 polévková lžíce je asi 15 ml přípravku

detailní dávkování najdete na obalu



Způsob balení

Plastový uzavíratelný kanystr

Tekutá forma přípravku

Objem 3 l.



Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.


Provozovatel webu, Jan Čáslavka, se sídlem Vlčnov 14, Chrudim, 537 01, IČ: 88196160, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím