Přípravek pro komplexní dezinfekci bazénové vody.



Působení:

Tekutý kyslíkový dezinfekční prostředek pro ošetření bazénů na bázi peroxidu vodíku a stříbra. Slouží jako prostředek pro pravidelnou i nárazovou (šokovou) údržbu bazénové vody. Ve vodě se rozkládá za vzniku vody a aktivního kyslíku (nezatěžuje životní prostředí). Po jeho aplikaci voda nepáchne, nedráždí oči, sliznice a kůži, což jsou značné výhody oproti ošetřování vody chlorovými přípravky. 



Návod k použití a dávkování:

Doporučená dávka 100 ml/m3 vody každých 5–8 dní. Touto dávkou se do vody vpraví cca 4,5 mg/l aktivního kyslíku. Jestliže má být ošetření bazénové vody účinné, musí být koncentrace aktivního kyslíku udržována v rozmezí 5–15 mg/l. Pro zjištění koncentrace aktivního kyslíku ve vodě se používají speciální testovací soupravy. Dávku pomalu vlijte do skimmeru z výšky max. 5 cm tak, aby nedošlo k rozstřikování kapek přípravku. 



Upozornění:

Uzávěr povolujte opatrně, uvnitř nádoby může být přetlak. Výrobce neručí za škody způsobené nesprávným použitím přípravku.


Provozovatel webu, Jan Čáslavka, se sídlem Vlčnov 14, Chrudim, 537 01, IČ: 88196160, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím