Bezpružinová trampolína Marimex Comfort je výjimečná díky nové technologii upevnění skákací plochy do rámu. Elastický výplet namísto pružin je bezpečnější, zvyšuje flexibilitu odrazové plochy a způsobuje měkčí dopad. Orientaci při skákání napomáhá žlutý lem na odrazové ploše. Bezpečnostní síť na vnější straně trampolíny je pružná a zároveň výborně drží tvar. Instalace kovové konstrukce i sítě je velmi snadná, čítá pouze 16 šroubů.



Dokonalou stabilitu zajišťují 4 nohy ve tvaru písmene U.

Výhody trampolín Marimex Comfort

Elastický výplet namísto pružin - bezpečný systém a měkčí dopad

Snadná instalace - pouze 16 šroubů

Žlutý lem - napomáhá orientaci při skákání



Odrazová plocha

Materiál odrazové plochy patří k nejkvalitnějším na trhu. Plocha je vyrobena ze speciálního polypropylenu s ochranou proti UV záření, který zaručuje dlouhou životnost. Speciální neabrazivní (hladká) povrchová úprava zabrání odření kůže při dopadu.



Vnější ochranná síť

Ochrannou síť najdete přímo v balení, nemusíte si ji dokupovat zvlášť. Ochranná síť na vnější straně trampolíny je pružná a zároveň výborně drží tvar. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Zvenku i zevnitř jsou galvanizované trubky rámu.

Parametry ochranné sítě

materiál - polyester, černá

průměr ochranné sítě - 366 cm

výška ochranné sítě - 180 cm

průměr tyče ochranné sítě - 25,4 mm

tloušťka tyče ochranné sítě - 1,2 mm

tloušťka trubky rámu: 38 x 1,5 mm

tloušťka krytu rámu: 13 mm

návlek tyče ochranné sítě - měkčená pěna

vrchní obruč ochranné sítě - sklolaminátová tyč



Materiál a složení ochranných prvků

Trubky a stojny: pozinkovaná ocel

Skákací plocha: PP (polypropylen)

Ochranná síť: PE (polyethylen)

Ochranný lem skákací plochy: EPE (expandable polyethylene) + vnitřní výstelka: PE (polyethylen)



Bezpečnost

Trampolíny jsou určené pro náročné pohybové aktivity, proto klademe důraz na jejich bezpečnost a spolehlivost. Použití kvalitních materiálů a moderních technologií při výrobě řadí naše trampolíny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.



K tomuto produktu doporučujeme dokoupit položku 19000730 - Sada kotvící s kovovou sponou (3 ks vrtáků)-trampolína.


Provozovatel webu, Jan Čáslavka, se sídlem Vlčnov 14, Chrudim, 537 01, IČ: 88196160, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím