Solární ohřev Slim flexi můžete připojit jak ke kartušové, tak k pískové filtraci o maximálním průtoku 5,6 m3/hod. Má konektory na napojení 32 i 38 mm hadic.



Solární panel můžete umístit na vodorovnou zem, či mírně nakloněnou, se sklonem na jih, aby se co nejlépe využilo sluneční záření. Působením slunečního záření se ohřívá voda v ohřevu a pomáhá tak zvyšovat teplotu vody v bazénu. Rozměry ohřevu jsou 1,2x1,2 m.



Pro správnou funkci filtrování se solární ohřev připojuje pomocí redukčního obtokového ventilu (je součástí balení). Solární ohřev snižuje při filtrování průtok vody a filtrování tak nemusí být účinné.



Solární panel není určen k montáži na střechy, pergoly apod. Solární ohřev musí být vedle bazénu umístěn tak, aby byl na stejné úrovni hladiny vody, nebo pod její úrovní.


Mohlo by Vás zajímat

Ohřev solární Slim 180 - EKOSUN

Ohřev solární Slim 180 - EKOSUN

v externím skladě do 2 dnů

Solární ohřev pro povrchové bazény deskový včetně příslušenství (kolena,zátky,spony hadicové) ...

2 390 Kčvčetně DPH

Ohřev solární Pyramida Sun

Ohřev solární Pyramida Sun

v externím skladě do 2 dnů

Solární ohřev Pyramida Sun je určený pro nadzemní i zapuštěné bazény do objemu 6 m3. Díky kompaktnímu tvaru a pyramidově uspořádanému vinutí ...

1 790 Kčvčetně DPH

Ohřev solární Slim 360 - EKOSUN

Ohřev solární Slim 360 - EKOSUN

v externím skladě do 2 dnů

Solární ohřev pro povrchové bazény deska 1,2x3m včetně přísl.(kolena,zátky,spony hadicové) ...

3 590 Kčvčetně DPH

Provozovatel webu, Jan Čáslavka, se sídlem Vlčnov 14, Chrudim, 537 01, IČ: 88196160, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím